Tu piesakies amatam:

Finanšu analītiķis/-e

  Mūsu Privātuma Politika

Cienījamais kandidāt!

Paldies, ka interesējies par karjeras iespējām mūsu uzņēmumā. Turpmāk esam aprakstījuši privātuma atrunu AS „Conexus Baltic Grid” karjeras vietnei, ko nodrošina personāla atlases risinājums Visma EasyCruit. Piekļūstot tīmekļa vietnei, izveidojot profilu un/vai iesniedzot pieteikumu, Jūs piekrītat personas datu apstrādei. Ja nepiekritīsiet personas datu apstrādei, pieteikums netiks izvērtēts personāla atlases procesu gaitā.

Kāda ir privātuma atrunas mērķis?

Šī tīmekļa vietne satur AS „Conexus Baltic Grid” (turpmāk tekstā - Conexus) izveidoto Conexus karjeras vietni (šo vietni), kas tiek izmantota uzņēmuma vakanču reklamēšanai un pieteikumu saņemšanai uz šīm vakancēm. Šīs Privātuma atrunas mērķis ir sniegt informāciju par Conexus veikto personas datu apstrādes nolūku, apjomu, aizsardzību, apstrādes termiņu un datu subjekta tiesībām datu iegūšanas laikā, kā arī apstrādājot personas datus.
Kas mēs esam?

Personas datu apstrādes Pārzinis ir Akciju sabiedrība „Conexus Baltic Grid”. Mūsu juridiskā adrese ir Stigu iela 14, Rīga, LV-1021, Latvija. Tālruņa numurs +371 67 087 900, elektroniskā pasta adrese: info@conexus.lv
Ar Sabiedrības Datu aizsardzības speciālistu var kontaktēties izmantojot e-pastu: personudati@conexus.lv vai personīgi vēršoties Sabiedrības juridiskajā adresē.

Kādus personas datus apstrādājam?

- Identifikācijas informācija, piemēram, vārds, uzvārds;
- Kontaktinformācija, piemēram, e-pasts, tālruņa numurs, adrese ;
- Kompetenču dati, piemēram, profesionālā pieredze, izglītība, sertifikāti, kursi, valodas zināšanas ;
- Atsauksmes, piemēram, personas raksturojums ;
- Novērtējuma informācija, piemēram, darbības novērtējums, testi, novērtējumi .

Kādiem mērķiem izmantojam personas datus?

Šīs apstrādes mērķis ir saņemt un apstrādāt pieteikumus uz mūsu uzņēmuma izsludinātajām vakancēm. Mēs neizmantosim šos datus citiem mērķiem, ja vien nelūgsim un nesaņemsim jūsu piekrišanu šādu darbību veikšanai.

Kāds ir personas datu apstrādes tiesiskais pamats?

- Normatīvo aktu prasību izpilde;
- Leģitīmās intereses;
- Datu subjekta piekrišana.


Cik ilgi uzglabājam personas datus?

Sistēmā izveidotais profils, ka arī pieteikums tiek saglabāts 90 dienas, pēc 90 dienām Jūsu pieteikums tiks dzēsts.

Kas saņem personas datus?

- Pakalpojumu sniedzēji
Lai pildītu savas saistības pret Jums, mēs izpaužam Jūsu personas datus uzņēmumiem, kas sniedz mums pakalpojumus, piemēram, atlases uzņēmumi vai informācijas sistēmu izstrādes un uzturēšanas pakalpojumu sniedzēji. Šie uzņēmumi var apstrādāt Jūsu personas datus tikai saskaņā ar mūsu norādījumiem un nevar tos izmantot citiem mērķiem. Šiem uzņēmumiem, saskaņā ar likumu un mūsu sadarbības līgumu, ir pienākums aizsargāt personas datus.
- Tiesībaizsardzības iestādes, valsts un pašvaldību institūcijas
Valsts un pašvaldības iestādes, lai izpildītu datu pieprasījumus atbilstoši normatīvo aktu prasībām;
Tiesa vai citas valsts iestādes, lai aizstāvētu mūsu leģitīmās intereses.

Kur mēs apstrādājam Jūsu personas datus?

Personas dati tiek apstrādāti ES/EEZ teritorijā.

Kā mēs aizsargājam personas datus?

Mēs nodrošinām personas datu aizsardzību, izmantojot labākās drošības pārvaldības metodes un modernus tehnoloģiskus risinājumus.

Kādas ir fizisko personu tiesības?

- Saņemt un labot mūsu rīcībā esošos personas datus par sevi.
- Pieprasīt dzēst vai ierobežot to personas datu apstrādi, kuru apstrāde vairs nav nepieciešama saskaņā ar nolūkiem, kādiem tie tika vākti un apstrādāti (tiesības “tikt aizmirstam”);
- Vērsties pie mums vai personas datu apstrādi uzraugošajā iestādē (Datu valsts inspekcija, www.dvi.gov.lv) sakarā ar jautājumiem par personas datu apstrādi;
- Vērsties pie mūsu datu aizsardzības speciālista, lai saņemtu informāciju par klienta personas datu apstrādi un to aizsardzību, izmantojot e-pasta adresi personudati@conexus.lv;
- Jebkurā brīdī atsaukt datu apstrādei doto piekrišanu

  Esat jau reģistrējies?

 
Šī lapa atvērsies jaunā logā